maandag 2 juli 2012

Trainingsrit

Vandaag weer op pad geweest. In het begin moest ik weer warm draaien en liep het niet zo lekker. Maar na Hottorf ging het beter. In Kirchherten was de jeugdbrandweer aan het oefenen. Na Jackerath, dan maar eens door Immerath gefietst, ik was er nog nooit geweest. En binnen 10 jaar is het niet meer..... Tja, dan moet ik ook andere routes rijden.
Daarna kwam het stuk vals plat, maar nu gelukkig naar beneden, ik kon dus lekker vaart maken. Bij Wanlo is de aardwal voor Garzweiler al aangelegd, het besluit daartoe is ca. 2 maanden oud. Ten zuiden ervan worden dan de kolen weggegraven. In Wickrath was de brandweer aan het oefenen. Maandag is waarschijnlijk de oefenavond voor de brandweer. Tot dan heb ik een ruime 30 km/h gemiddeld, Dat kan ik het laatste stukje niet vasthouden. Totaal 51km gereden en dus net geen 30 km/h, wel heel tevreden met de rit. Daarna weer een Erdinger alcoholvrij weissbier gedronken om snel te regenereren en van de rit na te genieten.

1 opmerking:

  1. Hallo Johan, wie ich sehe, fährst du ebenfalls die L277 wie ich. Für das Allweder sind 30 km/h auf 51 km schon ein guter Wert.
    Willst du in nächster Zeit ein anderes VM kaufen ? Vielleicht ein EVO-R ?
    Grüße Bullet

    BeantwoordenVerwijderen